Jak to vlastně všechno začalo..?
Měla jsem za sebou přes 7 let zkušeností práce v kavárnách/barech a i přes to, že jsem dělala učitelku, o víkendech jsem brigádničila v gastru. Bylo to něco, co mě vždycky bavilo a naplňovalo. Lidé, které také tak naplňuje práce v kavárnách, barech, či restauracích jistě chápou, jak velký sen pro mě bylo jednou mít vlastní podnik. Můj muž je vyučený kuchař číšník, takže ke gastru opravdu nemá daleko. Má za sebou taktéž spoustu zkušeností a hlavně je stejně jako já velmi akční a podnikavý. No a dodává, že hlavně miluje jídlo a pití. Když jsem nadhodila, že by se mi líbilo otevřít podnik, bez zaváhání mi řekl, že jdeme do toho a začal se angažovat snad víc, než já. Asi rok jsme hledali vhodný prostor. Nic ale nesplňovalo to, co by se nám líbilo. Nechtěli jsme obrovský podnik v uspěchaném centru, kde bude shon. V představách bylo něco, kde bude klid, kde se obsluha může dostatečně věnovat zákazníkovi, může tam přijít malý, mladý i starý a bude tam vládnout milá atmosféra. Při první návštěvě tohoto prostoru jsme věděli, že pokud ho vezmeme, čeká nás spousta práce. Přesto, že prostor byl malinký a připadalo nám nereálné tam usadit víc jak 10 lidí, řekli jsme že to bereme. Toto se událo asi týden před narozením naší dcery. Smlouvu jsme podepsali týden po jejím narození a tehdy jsem si říkala, co že to vlastně děláme? Okolí nám říkalo, že jsme blázni. Že to s tak malým miminkem nezvládneme. A víte co? My jsme to zvládli! Máme úžasnou dceru, máme kolem sebe skvělé přátele, bez kterých by Duhovka nikdy nevznikla a máme naši vysněnou kavárničku. Běžte si za svými sny. Ten, který jsme si splnili my, teď doufáme bude dělat radost zase dál. Věříme, že se k nám budete rádi vracet a na náš tým se budete vždy těšit. Strašně moc vám všem děkujeme za podporu, kterou nám neustále dáváte. S láskou a pokorou Daniela a Stanislav